Bell Schedules » 7th Grade -- Assembly

7th Grade -- Assembly

7th Grade -- Assembly
Description / Period Start Time End Time Length
1st 8:45 AM 9:30 AM 45 min
Jag Time & Assembly 9:30 AM 10:39 AM 69 min
2nd 10:43 AM 11:28 AM 45 min
4th, first half 11:32 AM 11:58 AM 26 min
Lunch 11:58 AM 12:28 PM 30 min
4th, second half 12:32 PM 1:02 PM 30 min
3rd 1:06 PM 1:49 PM 43 min
5th 1:53 PM 2:36 PM 43 min
6th 2:40 PM 3:23 PM 43 min
7th 3:27 PM 4:10 PM 43 min