Bell Schedules

6th Grade--Regular
Description / Period Start Time End Time Length
1st 8:15 AM 9:00 AM 45 min
2nd 9:05 AM 10:00 AM 55 min
3rd 10:05 AM 10:55 AM 50 min
Lunch (6th grade A lunch) 10:55 AM 11:25 AM 30 min
Lunch (6th grade B lunch) 11:30 AM 12:00 PM 30 min
Jag Time (A) 11:30 AM 12:00 PM 30 min
Jag Time (B) 11:00 AM 11:30 AM 30 min
4th (A) 12:00 PM 1:00 PM 60 min
4th (B) 12:05 PM 1:00 PM 55 min
5th 1:05 PM 1:55 PM 50 min
6th 2:00 PM 2:50 PM 50 min
7th 2:55 PM 3:50 PM 55 min
6th Grade -- Early Release
Description / Period Start Time End Time Length
1st 8:15 AM 8:40 AM 25 min
2nd 8:45 AM 9:15 AM 30 min
3rd 9:20 AM 9:50 AM 30 min
5th 9:55 AM 10:25 AM 30 min
4th A (lunch) 10:25 AM 10:55 AM 30 min
4th A (jag time) 11:00 AM 11:30 AM 30 min
4th A (class time) 11:30 AM 12:30 PM 60 min
4th B (jag time) 10:30 AM 11:00 AM 30 min
4th B (lunch) 11:00 AM 11:30 AM 30 min
4th B (class time) 11:35 AM 12:30 PM 55 min
6th 12:35 PM 1:10 PM 35 min
7th 1:15 PM 1:50 PM 35 min
7th Grade--Regular
Description / Period Start Time End Time Length
1st 8:15 AM 9:05 AM 50 min
2nd 9:10 AM 10:05 AM 55 min
3rd 10:10 AM 11:00 AM 50 min
4th 11:05 AM 12:05 PM 60 min
Lunch 12:05 AM 12:35 PM 750 min
Jag Time 12:40 PM 1:05 PM 25 min
5th 1:10 PM 2:00 PM 50 min
6th 2:05 PM 2:55 PM 50 min
7th 3:00 PM 3:50 PM 50 min
7th Grade -- Early Release
Description / Period Start Time End Time Length
1st 8:15 AM 8:45 AM 30 min
2nd 8:50 AM 9:20 AM 30 min
3rd 9:25 AM 9:55 AM 30 min
5th 10:00 AM 10:30 AM 30 min
4th (class) 10:35 AM 11:35 AM 60 min
4th (lunch) 11:35 AM 12:05 PM 30 min
4th (jag time) 12:10 PM 12:35 PM 25 min
6th 12:40 PM 1:15 PM 35 min
7th 1:20 PM 1:50 PM 30 min
8th Grade--Regular
Description / Period Start Time End Time Length
1st 8:15 AM 9:10 AM 55 min
2nd 9:15 AM 10:10 AM 55 min
3rd 10:15 AM 11:05 AM 50 min
4th 11:10 AM 12:10 PM 60 min
Jag Time 12:10 PM 12:40 PM 30 min
Lunch 12:40 PM 1:10 PM 30 min
5th 1:15 PM 2:05 PM 50 min
6th 2:10 PM 3:00 PM 50 min
7th 3:05 PM 3:50 PM 45 min
8th Grade -- Early Release
Description / Period Start Time End Time Length
1st 8:15 AM 8:50 AM 35 min
2nd 8:55 AM 9:25 AM 30 min
3rd 9:30 AM 10:00 AM 30 min
5th 10:05 AM 10:35 AM 30 min
4th (class) 10:40 AM 11:40 AM 60 min
4th (jag time) 11:40 AM 12:10 PM 30 min
4th (lunch) 12:10 PM 12:40 PM 30 min
6th 12:45 PM 1:20 PM 35 min
7th 1:25 PM 1:50 PM 25 min